Haetaan: Museokumppaneita juhlavuoden videoprojekteihin!

Toteutamme juhlavuoden 2017 syyskauden aikana videoita ja kuvausprojekteja yhteistyössä museoiden kanssa. Toteutustapa voi olla esimerkiksi dokumentaarinen, yleisöjä osallistava tai juhlavuoden teemoja ja aiheita kartoittava videosarja. Onko sinulla idea tai aihe museoaiheiselle itsenäisyyden juhlavuoden videolle?

Mikäli museossanne järjestetään tapahtumia, teemaviikkoja tai muuta ohjelmaa, jotka juhlistavat itsenäisyyden juhlavuotta erityisellä, kiinnostavalla tai yllättävällä tavalla, vinkatkaa näistä Suomen museoliitolle. Toiminta voi olla museon organisoimaa tai esimerkiksi yhteistyötä kumppaneiden, kävijöiden tai museota lähellä olevien yhteisöjen kanssa.

Aikataulullisesti videotuotannot ajoittuvat syksylle 2017. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ideastasi!

Yhteydenotot ja lisätietoja:
Suomen museoliitto
janne.tielinen@museoliitto.fi

Mikäli yhteydenottoja ja ideoita tulee enemmän kuin mitä voimme toteuttaa, painotamme valinnassa esimerkiksi alueellisia kriteerejä

Juhlavuonna tuotettuja videoita julkaistaan Museo100.fi-sivuston 100 sekuntia Suomen historiaa -kanavalla. Kanavalta löytyvät mm. minidokumentti Turun museokeskuksen Kansalaistilan toiminnasta, Trafiikki-museot ry:n toteuttama Minuutiksi museoon -videosarja sekä Ateneumin tuottamat Suomen taiteen tarina -lyhytelokuvat.

museo100.fi 6.9.2017