Itsenäisyyden juhlavuoden tunnelmia 100 sekuntia Suomen historiaa -kanavalla

Museo100.fi-sivuston 100 sekuntia Suomen historiaa -kanavalla jaetaan mm. itsenäisyyden juhlavuoden tunnelmia museoista sekä kävijöiden museokokemuksia. Tuoreimmalla videolla voi tutustua Turun museokeskuksen organisoiman Kansalaistilan toimintaan. Kanavalta löydät myös Trafiikki-museot ry:n toteuttaman Minuutiksi museoon -videosarjan sekä Ateneumin tuottamat Suomen taiteen tarina -lyhytelokuvat.

Onko sinulla idea tai aihe seuraavalle videolle? Ota yhteyttä.

Toteutamme itsenäisyyden juhlavuoden aikana vielä 4–5 videota yhteistyössä museoiden

Jos järjestätte museossanne tapahtumia, teemaviikkoja tai muuta ohjelmaa, jotka juhlistavat itsenäisyyden juhlavuotta erityisellä, kiinnostavalla tai yllättävällä tavalla, vinkatkaa näistä Suomen museoliitolle. Toiminta voi olla museon organisoimaa tai esimerkiksi yhteistyötä kumppaneiden, kävijöiden tai museota lähellä olevien yhteisöjen kanssa. Toivomme myös, että juhlavuoden teema Yhdessä näkyisi toteutustavassa. Aikataulullisesti videotuotannot ajoittuisivat syksylle 2017. Suunnittelu on mahdollista käynnistää jo kesän aikana.

Ota yhteyttä ja kerro meille ideastasi:
Suomen museoliitto
janne.tielinen@museoliitto.fi

Mikäli yhteydenottoja ja ideoita tulee enemmän kuin mitä voimme toteuttaa (4–5 videotuotantoa), painotamme valinnassa esimerkiksi alueellisia kriteerejä.

museo100.fi 24.5.2017