100 sekuntia Suomen historiaa

Julkaisemme 100 sekuntia Suomen historiaa kanavalla juhlavuoden videoaineistoja, jaamme museoiden tuottamia videoita ja kokoamme kävijöiden kokemuksia.

Traileri juhlavuoteen 2017 - Löydä tarina, joka liikuttaa sinua!

Haluatko osallistua?

Itsenäisyyden juhlavuosi herättää keskustelua ja synnyttää monenlaisia mielikuvia yhteisestä perinnöstä. Millainen on Suomen tarina ja entä miltä näyttää Suomen tulevaisuus? Juhlavuoden 2017 aikana tarjoamme mahdollisuuden määritellä merkityksellisiä asioita Suomen itsenäisyyden ajan historiasta.

Voit osallistua keskusteluun tallentamalla ja jakamalla esimerkiksi oman museokokemuksesi, tarinasi tai ajatuksesi kuvaamalla aiheesta videon.

Videoita tullaan kuvaamaan museoissa erikseen järjestettävissä työpajoissa. Seuraa tiedotusta työpajoista verkkosivujen kautta.