100 sekuntia Suomen historiaa

Julkaisemme 100 sekuntia Suomen historiaa kanavalla juhlavuoden videoaineistoja, jaamme museoiden tuottamia videoita ja kokoamme kävijöiden kokemuksia.

Traileri juhlavuoteen 2017 - Löydä tarina, joka liikuttaa sinua!

Näyttelijä - Frans Isotalo
Ohjaus, kuvaus, leikkaus - Otto Vihanto
Valaisu - Ari Virtanen
Konsepti - Janne Tielinen & Otto Vihanto
Tuotanto - Yhteinen perintö -hanke/Suomen museoliitto

Minuutiksi museoon -videosarja

Minuutiksi museoon -videosarjan teemat koskettavat ja yhdistävät suomalaisia monella tasolla. Luvassa on kaiken kaikkiaan 52 upeaa ja yllättävää hetkeä suomalaisille tutuista kulkuvälineistä, viestinnästä ja innovaaatioista. Uusi video julkaistaan joka perjantai koko vuoden ajan.

Videosarjan toteutuksesta vastaa Trafiikki-museot ry, johon kuuluvat Forum Marinum, Mediamuseo Rupriikki, Mobilia ja sen liitännäisenä Kanavamuseot, Postimuseo, Päivälehden museo, Radio- ja tv-museo Mastola, Suomen Ilmailumuseo, Suomen merimuseo, Suomen Rautatiemuseo ja Tekniikan museo.